Конфиденциалност


В Academy-for-leaders събираме информация за нашите потребители по две основни причини:

  • да наблюдаваме и подобряваме на предлаганите от нас услуги; 
     
  • да предоставяме персонализирани услуги за потребители и партньори.

 

Принципи на Academy-for-leaders

 

Пълна защита на личните Ви данни.

 

Ние няма да предоставим на трети лица каква да е информация за наш потребител – в частност Вас (включително Вашия e-мейл адрес), освен в случаите, когато сте ни дали предварително Вашето писмено разрешение.

 

Ще продължим да инвестираме във висока степен на сигурност и да правим всичко възможно за защита на личните данни на потребителите чрез използване на най-съвременните технологии за сигурност.

 

 

Промени в нашата политика на конфиденциалност

 

Ако решим да променим нашата политика на конфиденциалност, ще публикуваме промените тук.  В случаите, когато промените са значителни, ние бихме могли да уведомим, чрез имейл, всички наши регистрирани потребители.

 

 

Каква информация събираме

 

Ние събираме информация за нашите потребители чрез регистрация и когато Вие решите да оповестите лични данни в публикациите си.  Минималната информация, която ни е потребна, за да регистрираме потребител е имейл адрес и парола.  Можем допълнително да зададем въпроси, на които не сте задължени да отговорите: относно различни наши услуги, за по-добро разбиране интересите на нашите потребители и др.

 

 

21 октомври 2009
Academy-for-leaders

 

 

 

Последни статии


БИЗНЕС КОНСУЛТАЦИИ
НАТИСНИ ТУК


КАЛЕНДАР НА СЕМИНАРИТЕ 2017
НАТИСНИ ТУК


Категории